Nyheter

Åtgärdsplan för Covid-19 (gäller from 2021-01-10)

Med anledning av det försvårade läget med Coronaviruset vill vi nå ut till er och berätta vad vi har för åtgärdsplaner inför den närmsta framtiden. Följande åtgärder gäller under period 3. Vi kommer även maila ut detaljerad information till varje grupp så att alla ska veta precis vad som gäller.
Åtgärdsplan för Covid-19 (Uppdaterat 2021-01-08)
Detta gäller under period 3:
– Kom till dansskolan fem minuter innan lektionen börjar och gå direkt efter. Byt om hemma. Inga vistelser i lokalerna utöver klass, tex häng efter skolan.
– Föräldrar och andra anhöriga till den som dansar hämtar och lämnar nere vid porten. Undvik helt att komma upp i lokalen om ni inte måste.
– Tvätta/Sprita av händerna innan och efter din lektion. Handsprit finns uppsatt runt om i hela lokalen.
– Vi undviker all fysisk kontakt på klasserna.
– Vi städar dagligen och spritar ofta av kontaktytor som till exempel dörrhandtag.
– Stanna hemma om ni känner av minsta förkylningssymtom. Har ni har någon i hemmet som är sjuk så uppmanar vi er att vara extra uppmärksamma och följa sjukvårdens rekommendationer. Vi som jobbar på dansskolan gör givetvis detsamma.
– Alla dansare som dansar i sal 1 får efter lektionens slut lämna lokalen via vår nödutgång på husets gavel, tänk på att ta med ALLA tillhörigheter (inkl. ytterkläder) in i salen under klassen då man inte kommer att kunna gå tillbaka till entrén efter lektionens slut. Detta gör vi för att undvika eventuell trängsel i allmänna utrymmen. (Gäller ej barndans och barnbalett)
Vi ser fram emot våren tillsammans med er, som kommer se lite annorlunda ut än vanligt, men vara precis lika full av dansglädje. Vi säger som vi gjort under hela året – Tillsammans klarar vi allt!
Med vänliga hälsningar
Team Dance Factory

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.