Danskurser

Dance Factory erbjuder en mängd olika danskurser i olika dansstilar och för alla åldrar, från 2 år. Vi erbjuder även privatlektioner och dans ute på skolor.

Dans på Skoltid

Önskar Ni att era elever får prova på en aktivitet som utvecklar deras samarbetsförmåga, motorik och rytmik? Dance Factory’s danslärare kommer till Er skola eller förening och lär Era elever att dansa. Ni kan även komma till Dance Factory om ni önskar det. Dance Factory erbjuder undervisning i pardans, streetdance, showdans, disco, breakdance, modern och jazz.

Bugg

Bugg är en social dans som dansas i folkparker, på hemmafesten eller i vardagsrummet till dansband, populär musik eller annan musik som ni tycker om.

Den bugg vi lär ut och dansar kallas Riksbugg (samma som man tävlar i) det finns många lokala varianter som linje-bugg, snurr-bugg och åhej-bugg men alla har samma grund. Det är en förd pardans där man blandar figurer och snurrar (ej koreograferat).

Det är en enkel dans att lära sig och redan efter första kurstillfället kan man dansa grundsteg och en figur. Så tveka inte att bli kung och drottning på dansgolvet.

Start Dag och tid Pris Plats Ledare    
Bugg, Forsättning 1/ Repetition
Start 22/3. Tors 19.00-21.00 5 ggr.
Ledare Alf, Lennart.
22/3 Tors 19.00-21.00 5 ggr 900:- Alf, Lennart Info/Boka Begränsad platstillgång. Plats finns men majoriteten av platserna är redan bokade »
Läger

Dance Factory arrangerar ett flertal läger varje år. Här nedan kan du se vårt aktuella utbud. Man måste inte gå på Dance Factorys ordinarie kurser för att anmäla sig till våra läger, alla är välkomna!

Start Dag och tid Pris Plats Ledare    
Dance Factory Summer Camp 2018!
Start 17/8. Fre 10.00-15.00 3 ggr.
17/8 Fre 10.00-15.00 3 ggr 750:- Tyresö Info/Boka God platstillgång »