Tävlingsdans

Vad händer när du blandar idrott, uppvisning och teknik i ett magiskt samspel. Vad händer när du blandar prestation och fysik med en vilja att hela tiden förbättra varje liten detalj. Det handlar om kvalitet, delaktighet och glädje. Varje rörelse spelar roll, varje moment och varje takt är en möjlighet. Det handlar om det lilla och om det stora, det handlar om en passion och att älska sin idrott.

Vill du satsa mer på din dans och bli tävlingsdansare? Då har du kommit rätt. Dance Factory samarbetar med Tyresö Danssport Klubb där du får en chans att komma ut på tävlingsgolvet och bli en del av vår tävlingsgrupp. Vi har tävlande par från nybörjare ända upp till några av Sveriges absoluta topp inom standard och latin.

Vi står för kvalitet, vi står för delaktighet, vi står för glädje, och framför allt, vi älskar dans!

Tävlingsdans

På Dance Factory har vi allt från nybörjare till flerfaldiga Svenska Mästare. I tävlingsdanskurserna har du tagit steget från hobby till avancerade nivå. Bli en del av Team Dance Factory och ta din dans till en helt ny nivå. Det spelar ingen roll om du aldrig har tävlat förut eller om du tillhör sveriges elit. Är du intresserad av våra tävlingsdans kurser, tag kontakt med Dance Factory så lägger vi upp en plan, just för dig.   

Start Dag och tid Pris Plats Ledare    
A-klass/Champion
Start 29/1. Mån+Ons 18 ggr.
Ledare Jonathan, Oksana.
29/1 Mån+Ons 18 ggr 2500:- Älta Kulturknut Jonathan, Oksana Info/Boka God platstillgång »
B-klass/Silver/Guld
Start 29/1. Mån+Ons 18 ggr.
Ledare Jonathan, Oksana.
29/1 Mån+Ons 18 ggr 2250:- Älta Kulturknut Jonathan, Oksana Info/Boka God platstillgång »
Pardans Brons
Start 29/1. Mån 17.30-18.30, Tors 18.00-19.00 18 ggr.
Ledare Oksana.
29/1 Mån 17.30-18.30, Tors 18.00-19.00 18 ggr 1800:- Dance Factory Oksana Info/Boka Fullbokad. Nya anmälningar placeras på kölista »