Kick off / teambuilding

Ett fungerande team är en av de viktigaste byggstenarna i ditt företags framgång. Teambuilding är ett samlingsbegrepp för övningar och uppgifter vars syfte är att bygga just detta – teamet! Här är dansen en fantastisk form – den kallas för världens minsta lagsport!

Pardans är en stor sport med små lag – men det är få sporter där samarbetet sätts på så stort prov som i just pardans. Rörelser och sekvenser måste vara synkade på milimeternivå och utövande på tävlingsnivå kräver mycket god kondition och koordination.
Det låter avancerat men faktum är att dans är en sport som passar de flesta och som kan utövas av de flesta – på sina förutsättningar. Det är just detta som gör dans till en bra form av teambuilding där ditt team får öva på samarbete, kommunikation och samtidigt ha jätteskoj!
Jonathan & Oksana har under flera år hjälpt företag, stora som små, med deras teambuilding genom att använda dansen som verktyg. Deras insatser skräddarsys efter dina förutsättningar så att det passar just ditt behov.

Wow-känsla på eventet

Den där berömda wow-känslan har många positiva effekter! Med en häftig dansshow med proffsen från tv kan du leverera det där lilla extra när det kommer till underhållning som engagerar publiken!

Jonathan & Oksana uppträder på många olika event och har en bred repertoar som roar och underhåller din publik genom dansens starka uttrycksform. Showen kan vara kortare eller längre och utformas så att den passar dina förutsättningar helt och hållet. Det ställs inte så stora krav på lokal mer än att man behöver kunna spela musik.
Underhållningen kan även bli mer interaktiv genom att Jonathan & Oksana blandar in dansundervisning som en del av showen, något som är mycket populärt. Det kan också tas ytterligare ett steg genom att undervisningen följs upp med en liten danstävling, de flesta gillar tävlingsmomentet som också fungerar som en bra samarbetsövning för din personal.

Kul på konferensen

Har era deltagare suttit ner hela dagen? – Ha en danslektion! En rolig aktivitet som ger tillfälle att sträcka på benen och ha riktigt kul!

För att få ut maximalt av en konferens är det viktigt att blanda in övningar där hela kroppen aktiveras. Många gånger blir det mycket stillasittande vilket tröttar ut deltagarna och minskar deras förmåga att fokusera och vara kreativa.

Ett enkelt och skojigt sätt att aktivera deltagarna på din konferens är att låta dem dansa. Det aktiverar hela kroppen, från huvudet ända ner till tårna. Det aktiverar den kreativa delen av våra hjärnor eftersom övningarna innehåll moment som utmanar både koordination, balans och samarbete. Att dansa är dessutom en utmärkt teambuilding-övning som alla kan delta i.

Jonathan & Oksana har många års erfarenhet i att underhålla och engagera i olika sammanhang. De kommer gärna till just din konferens och har en lektion med deltagarna, självklart kan de även bjuda på lite uppvisning som inspirerar och livar upp.

Friskvård

I Sverige har du som företagare en unik chans att aktivera dina medarbetare och på det sättet bidra till ett både ett starkare företagsklimat och friskare medarbetare. Dansen är en fantastisk form av friskvård som kan utövas på deltagarnas villkor – oavsett både ålder och kön.
Dans är en fantastisk träningsform där man aktiverar och tränar båda hjärnhalvorna. Kroppen behöver fysisk aktivitet för att fungera på ett bra sätt. Hyr in dansinstruktörer som en aktivitet i företaget under en period. Låt dina anställda få tillgång till en eller flera timmars dansträning per vecka och du kommer märka resultat på flera olika sätt.
Jonathan & Oksana kan skräddarsy ett upplägg som passar just ditt företag – både när det gäller storlek, intensitet och omfattning. Samtidigt som de instruerar underhåller de deltagarna och skapar ett engagemang genom feedback och positiv stämning.

Dina produkter på cat walken

Fashion – hett och trendigt – alltid aktuellt! För att få genomslagskraft bakom dina produkter är det viktigt att kunna visa upp dem på ett bra sätt!

Behöver du hjälp med att visa upp kläder, smycken, skor eller dylikt så kan Jonathan & Oksana vara precis det verktyg du behöver. Kläder och accessoarer skapar ofta starkare intryck när de upplevs i rörelse och proffsdansare är vana vid att jobba med de plagg de bär för att skapa så starka intryck som möjligt. Det är dessa intryck som du sedan kan omvandla till en affär då publiken fått chansen att uppleva dina plagg eller accessoarer.

Jonathan & Oksana samarbetar med andra dansare och har möjlighet att koreografera din nästa modevisning. Arrangemanget anpassas till lokal och andra förutsättningar för att optimera effekten på bästa sätt.

Jonathan & Oksana har också erfarenhet av andra typer av lanseringar, såsom bilar, hemsidor etc.