Nyheter

Nu startar vi upp Covid-19 anpassade Buggkurser!

Efter en minst sagt turbulent vår och sommar så har restriktionerna gällande pardans äntligen släppt. Detta innebär att vi kommer att starta buggkurserna igen from v. 35. Alla behöver göra en nyanmälan till kurserna. Detta görs direkt via hemsidan.

Klicka här för att komma direkt till anmälan! 

Kurserna kommer däremot att hållas med vissa restriktioner i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ändras dessa under kursens gång så kommer vi självklart att följa dem.  

Vi kommer att ha samma danspartner under hela kursen och hålla avstånd mellan dansparen. Är man sjuk, håller man sig hemma. 

Ni har själva ansvar för att anmäla er tillsammans med någon. (skriv varandras namn som kommentar vid anmälan). Detta gäller även om man är stöddansare. Anmäler man sig själv innebär det att man kommer att dansa kursen utan partner. 

Har man pengar innestående för förra perioden som pausades, så kommer terminsavgiften att bli betalning för hela den nya perioden (sju tillfällen). Alltså får man ett tillfälle utan extra kostnad. Önskar man däremot att hoppa av kursen så ska ni kontakta oksana@dancefactory.se för att få pengar tillbaka för de sex kurstillfällena som inte blev av under våren. 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.