Ines Maria Stefanescu

Hon är den otroligt coola tjejen som bara var 12 år när hon flyttade till Sverige för att dansa hos just Dance Factory! Hon är tjejen som redan har flera SM medaljer.  Det här är ingen mindre än Dance Factory’s Ines Maria Stefanescu!

Namn
Ines Maria Stefanescu


Ålder 16 år


Favoritdans
Beror på vilket humör jag är på. Just nu är det tango.


Undervisar i
Hjälptränare i Standard och Latin.

När började du med dans?
– Jag började dansa när jag var 7 år gammal, började i skolan.

Vad är det du älskar med dans?
– Allt, men speciellt att kunna uttrycka mig utan att använda ord. Och självklart att få möjligheten att resa runt i världen och få massor av nya vänner.

Hur mycket av ditt liv består av dans?
– Just nu handlar allt jag gör om dans! Jag tränar sex dagar i veckan och att tävla flera gånger i månaden är en rutin för mig, och jag älskar varje sekund!

Vad gör du när du inte är på dansskolan?
Antingen så pluggar jag, träffar kompisar eller så är jag någonstans och tävlar eller tränar. 🙂

Vad är det roligaste med att lära andra att dansa?
– Att se utvecklingen och se hur mina elever blir bättre och bättre för varje lektion.Berätta om ett dansminne du aldrig glömmer!
Första gången jag kom till Sverige och skulle provdansa med min danspartner Axel. Jag var livrädd men ändå så förväntansfull. Allt var nytt för mig. Men det blev mycket mycket bättre än vad jag någonsin kunde tänka mig. 🙂

Vad kan man förvänta sig på en lektion med dig?
– Skratt och svett! Jag vill att mina elever har riktigt kul när de är på dansskolan samtidigt som de jobbar hårt för att uppnå sina mål.