Nyheter

Öppet hus den 12 januari! Din dansskola, mitt i Tyresö Centrum.

Den 12 januari välkomnar vi alla till Öppet Hus!
Kom och prova på nya kurser inför kursstarten vecka 5 och passa på att träffa alla lärare.

Dance Factory är din dansskola, mitt i Tyresö Centrum! Passa på att handla eller fika med vänner medans barnen dansar, eller varför inte ta en egen klass? Vi på Dance Factory har ett stort kursutbud för vuxna. Passa på att prova våra klasser under Öppet Hus.

Hos oss är alla välkomna! Vi har kurser från nybörjare till avancerade.

Nytt för i år är framför allt vår satsning på Disco och Hip Hop med ingen mindre än Jenny Bohlström. Jenny har varit i VM final i både Disco och Hip Hop, hon kommer direkt till oss på Dance Factory från New York där hon har dansat och undervisat på några av USA´s bästa dansskolor!

Hos oss på Dance Factory har vi även plats för föräldrar och syskon att sitta och vänta. Vi bjuder alltid på kaffe i vårt väntrum.
Vi tycker att det är viktigt att föräldrar ska vara delaktiga i sina barns aktiviteter. Därför har vi stora fönster in i varje sal så att ni kan följa ert barns utveckling.

Kom och dansa fritt på Öppet hus! Familj och vänner är också välkomna!

Tipsar du en vän som sedan börjar börjar dansa hos oss så erhåller du hela 10% rabatt per person som du tipsat. Tipsar du tio personer så dansar du därmed helt gratis under nästa period! Kontakta oss på info@dancefactory.se för att ta del av erbjudandet.

Är du säker på vilken kurs du vill gå? Gör en anmälan direkt via www.dancefactory.se/danskurser för att säkra din plats.

Har du några funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på info@dancefactory.se, 08-770 00 11, 070-433 05 36.

Vi ses på lördag!

Med vänliga hälsningar
Team Dance Factory

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.