Bröllop

Er bröllopsdag – dagen som ni alltid kommer att minnas. Ni samlas tillsammans med vänner och bekanta för att fira början på ert nya liv tillsammans.
Förutom själva bröllopsdansen så brukar dans efter sittningen vara en självklar del i firandet.
Känner ni att era gäster behöver få lite extra hjälp på traven när det kommer till dansen? Eller vill ni bara få en perfekt övergång från middagen till dansen? Låt Jonathan & Oksana komma och hjälpa er. De drar igång kvällens dansakt med mycket energi och inlevelse. Välj den dans som ni tror passar era gäster bäst – salsa, disco, bugg eller kanske foxtrot? Valet är ert! För mer information – kontakta Dance Factory!

Er bröllopsdag –

Dagen ni alltid kommer att minnas!

Låt oss sätta fart på festen!

Er egen stylade bröllopsdans

Bröllopsvals är en gammal tradition som går långt tillbaka i tiden. Det traditionella är att brudparet dansar till en klassisk Wiener Vals såsom ”An der schönen blauen donau”. Det mer moderna, som slagit stort de senaste åren, är att bröllopsvalsen förvandlas till egen bröllopsdans.
Er första dans ska spegla ert förhållande och framtida liv. Välj en låt, eller kanske flera, som säger något om vilka just ni är. Jonathan & Oksana hjälper er sedan att koreografera hela ert ”uppträdande”, från det att musiken sätts på tills det att den är slut.
Jonathan & Oksana har erfarenhet av par som dansat allt från traditionell Wiener Vals till tango, salsa, jive och paso doble.

Möhippa eller svensexa

Håller ni på att planera er väns roliga dag? Varför inte överaska med något som hon/han aldrig trott skulle hända?

Ett evenemang med inspiration från ”Kvällen är din”. Låt din vän få sin barndomsdröm uppfylld genom att lära sig koreografin från slutscenen i Dirty Dancing och framföra den med en professionell dansare. Eller varför inte klä din vän i en glittrig paljettskjorta som han sent kommer att glömma. Att sedan få dansinstruktioner av en kvinnlig dansare kommer att göra svensexan till en succé.

Jonathan & Oksana är gärna med och skapar den svensexa/möhippa som både överraskar och skapar fantastiska minnen för all framtid. Den perfekta balansen mellan att “utsätta” din vän för och låta din vän vara delaktig i ett par fartfyllda danser gör att ni alltid kommer att minnas den här dagen.

Innehåller skräddarsys självklart efter de förutsättningar som finns för just er svensexa/möhippa, det som alltid är gemensamt är att er vän kommer få vara med om en både rolig och intensiv upplevelse!

För offert / bokning – kontakta Dance Factory

Full fart på festen!

Vill du göra din fest till något utöver det vanliga? En fest, oavsett om det handlar om någons födelsedag eller något annat som firas, behöver underhållning! Varför inte bjuda dina gäster något speciellt där de inte bara får uppleva något med ögonen utan också vara en aktiv del av underhållningen.
Låt Jonathan & Oksana komma och överaska dina gäster med en färgsprakande show fylld med passion och energi. När dina gäster tror att det roliga är över så dras de upp på dansgolvet för en intensiv och rolig danslektion i en valfri dans. Salsa, bugg, foxtrot, jive – du väljer! Jonathan & Oksana skräddarsyr paketlösningar för just din fest.

Vill du göra din fest till något utöver det vanliga?

Varför inte med en färgsprakande dansshow!

Presentkort med twist

Letar ni efter den perfekta presenten för er dansintresserade vän?
Jonathan & Oksana kan bli den perfekta överraskningen!

Du har nu möjligheten att ge en spännande upplevelse som din vän kommer att minnas för lång tid framöver. En present som innehåller dans, musik och upplevelse – och din vän blir en aktiv deltagare i upplevelsen.

Du kan nu köpa presentkort hos Dance Factory. Antingen på en eller kanske flera lektioner – eller varför inte ge bort en danskurs! Självklart kan Jonathan & Oksana vara med och lämna över presentkortet med en show på exempelvis en fest eller ett bröllop.