Privatlektioner

För dig/er som vill utvecklas extra snabbt bör privatlektioner vara en del av träningsupplägget. Här får man specifik hjälp när det gäller teknik, mekanik, presentation men även koreografi, träningsupplägg etc. När man har en privatlektion under 45 eller 90 minuter ligger tränarens fokus 100% på eleven/eleverna. Max två personer under lektionen.  

Tävlingsdans

För många av Dance Factorys mest framgångsrika danspar består träningen av privatlektioner utöver grupplektionerna. På privatlektionerna fokuserar man på parets specifika behov. Under en lektion på 45 eller 90 minuter kan man förvänta sig fördjupning på musikalitet, timing, teknik, mekanik eller koreografi. Behöver ni hjälp med tränings- och tävlingsplanering så är även detta rätt för er.

Pro/Am

Pro/Am är för dig som älskar att dansa, men inte har någon partner. Precis som under Let´s Dance så får du som amatör möjlighet att dansa med ett riktigt proffs! Din lärare blir din danspartner, coach och koreograf.
Vill du öka motivationen och målbilden kan man inom Pro/Am tävla mot andra par med samma förutsättningar. Både i Sverige och internationellt. Man kan även välja att fokusera träningen på en show som din danslärare koreograferar för just dig. Kanske något att visa upp på 50års festen? Om du känner att du varken vill tävla eller visa upp dina danstalanger så kan du välja att se dina Pro/Am lektioner som ett riktigt roligt PT-pass.
Innan din första lektion har du möjlighet att träffa din lärare för att diskutera ett upplägg på dina villkor.
Kontakta oss för att höra mer om våra paketpriser för Pro/Am.

Bröllopsdans

Ska ni gifta er? Grattis! Vi på Dance Factory har hjälpt många par att förverkliga sina drömmar när det gäller att chockera gästerna med en dansshow!
Välj en eller flera låtar som ligger er varmt om hjärtat så koreograferar vi en show som passar er utifrån era förutsättningar och önskemål.
Antal lektioner beror på om ni dansat något tidigare och på vilken svårighetsgrad ni önskar på er bröllopsdans.
Kontakta oss gärna för att diskutera upplägg.

Bokning

Du bokar in din lektion genom att klicka på knappen BOKA TID. Du kommer då till vårt bokningssystem. Hitta den lektion och lärare som passar dina önskemål och tryck på boka.
Efter din bokning kommer vi att skicka en bekräftelse på er bokning via mail. Även en påminnelse kommer att skickas ut via sms innan lektionen. 

Avboka eller ändra tid

Ni kommer även att ha möjlighet att avboka eller ändra tid på lektionen genom hemsidan, dock senast inom 24 timmar. 

Betalning

Betalning sker antingen via faktura, till bankgiro eller med kort. Samtliga priser är inkl. moms.
Har ni några frågor så får ni gärna höra av er till oss på info@dancefactory.se

Boka din danskurs via Bokadirekt