Nellie Holmström

Hon är tjejen som har dans som sitt absoluta favoritspråk. Möt Dance Factorys Nellie Holmström!

Namn
Nellie Holmström


Ålder 19 år


Favoritdans
Hiphop/Feminine vibe


Undervisar i
Hiphop


Arbetsroll
Lärare

När började du med dans?
– Jag började när jag var 8 år gammal på Kulturskolan i Sälen.

Vad är det du älskar med dans?
– Jag älskar att man kan utrycka sig själv och visa olika känslor utan att behöva prata. Att ha något att fly till närsomhelst och vartsomhelst. Jag älskar också att få röra på mig hur jag vill och ingen kan säga vad som är rätt eller fel.

Hur mycket av ditt liv består av dans?
– Hela mitt liv består av dans. Jag har hållit på med alla sporter som finns men dansen har varit de som fastnat. Jag har dansat ända sen jag var barn och de har bara blivit mer och mer dans sen dess. Och nu dansar jag varje dag från morgon till kväll.

Vad gör du när du inte är på dansskolan?
– Jag utbildar mig till yrkesdansare så jag tränar och tar dansklasser. Annars gillar jag att åka skidor och snowboard och träffa familj och vänner. 

Vad är det roligaste med att lära andra att dansa?
– Det roligaste med att lära ut är att få dela min kärlek till dansen med andra, Att få lära ut något man brinner för till folk som verkligen vill lära sig är så upplyftande och inspirerande.Berätta om ett dansminne du aldrig glömmer!
– När jag och min granne började göra dansshower och tvingade hela grannskapet kolla på de, vi gjorde de hela somrarna, vi fick de att skratta och klappa, de kommer jag aldrig glömma.

Vad kan man förvänta sig på en lektion med dig?
– Mycket energi, gung men mest av allt skratt.