Natalie Sundgren

Hon är den skrattande virvelvinden som kickar högre än vad hon är lång. Hon har dansat sig in i den svenska TV-rutan mer än en gång och vill att dansen ska vara veckans höjdpunkt för alla, precis som för henne. Möt Dance Factorys Natalie Sundgren!

Namn
Natalie Sundgren


Ålder – 32 år


Favoritdans
Jazz och disco


Utbildning 
Balettakademien Stockholm 3 år. 
SDO steg 1, 2 & 3 disco.

 

När började du med dans?
– När jag var 3år.

Vad är det du älskar med dans?
– Att det är ett så bra sett att få utlopp för sina känslor oavsett vilka känslor man har just för stunden. frihets känslan som kommer när jag dansar och alla kan dansa. 

Hur mycket av ditt liv består av dans?
– Finns det nått annat? Dans är livet och livet är dans.

Vad gör du när du inte är på dansskolan?
– Tränar själv med Stockholm HIGHEELERS och är med min son & sambo.

Vad är det roligaste med att lära andra att dansa?
– Att man aldrig slutar att bli förvånad av elever med vad dom kan. Samt att se när myntet helt plötsligt faller ner och dom sätter det där steget som dom tränat på så länge, kämpat och slitit och sen en dag så går det bara! 

Berätta om ett dansminne du aldrig glömmer!
– Att själv dansa i melodifestival finalen 2014, samt att göra audition med Stockholm HIGHEELERS till talang 2020 och att ha sina egna elever som världens bästa hejjar klack i publiken.

Vad kan man förvänta sig på en lektion med dig?
– Helt klart att bli svettig! Men absolut och viktigast är glädje och att alla ska få känna sig duktiga och sedda på mina lektioner. Danslektionerna ska vara dagens höjdpunkt och nåt alla längtar till.